Kast ontwerp
Naast de verkoop van gemaakte kasten is het ook mogelijk om een (eigen) ontwerp te laten maken van je eigen aangeleverde kast. Of kijk bij de Ontwerp Kiezen voor gemaakte ontwerpen.
Geen idee of je oude kast wel geschikt is? Laat vrijblijvend een ontwerp maken van je oude kast in een nieuw ontwerp. Ook kan er kleuradvies worden ingewonnen. Zie voorbeelden bij Portfolio.

Soda stralen oude kasten
De oude kasten kunnen op diverse manieren naar wens bewerkt worden. Eerst wordt bekeken in welke staat de bestaande laag van de oude kast verkeert. Afhankelijk hiervan worden de lagen gereinigd/geschuurd of verwijderd middels soda stralen. Soda beschadigd het hout vrijwel niet door zijn zachtheid dit in tegenstelling tot zandstralen. Verder worden de oude kasten gerepareerd waar nodig zoals defecte sloten, scharnieren, schappen en sluitingen. De kasten worden genummerd en voorzien van een handmatig gesjabloneerd logo op de achterzijde of in een lade.

Soda_stralen

Onderkasten
De nieuwe onderkasten worden tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt van kwaliteits MDF houtplaten in eigen werkplaats. De poten worden uitgezaagd waardoor ze naadloos doorlopen. De deuren en poten worden daarna in de gewenste kleur gespoten. Het binnenwerk wordt van witte meubelplaten gemaakt. Het hang- en sluitwerk is van het gerenommeerde merk Blum.

Kasten spuiten
Het spuitwerk van de kasten wordt gedaan in de eigen spuitruimte. Er wordt alleen gewerkt met de meest moderne en milieuvriendelijke watergedragen 2k meubellakken. Om de inhoudstoffen en geuren van oude kasten te elimineren wordt gebruikt gemaakt van een isolerende 2k lak. Kleuren kunnen naar wens uitgezocht worden. Alleen een oude kast of meubel laten overspuiten kan natuurlijk ook. Bel of app naar 06-24382709 voor een richtprijs.

Kast bestellen
De kasten kunnen via e-mail of telefoon besteld worden en kunnen op afspraak worden bezichtigd. 
Bezorgkosten zijn € 0,39 per gereden kilometer. Voor hele grote kasten komt er € 50,- aan kosten voor een bus huren bij.
Interesse in een bepaalde kast, iets naar wens laten maken of vragen? Stuur een e-mail of bel/app 06-24382709.

Milieu
De meubels worden vanuit milieuvriendelijk oogpunt vervaardigd. Afval wordt tot een minimum beperkt en correct afgevoerd.