Kast ontwerp
Naast de verkoop van gemaakte kasten is het ook mogelijk om een (eigen) ontwerp te laten maken. Kies een oude kast uit het Magazijn, bij kringloopwinkels, Marktplaats of lever er zelf een aan. 
Geen idee of je oude kast wel geschikt is? Laat vrijblijvend een ontwerp maken van je oude kast in een nieuw ontwerp. Ook kan er kleuradvies worden ingewonnen. Zie voorbeelden bij Portfolio.

Bewerking oude kasten
De oude kasten kunnen op diverse manieren naar wens bewerkt worden. Eerst wordt bekeken in welke staat de bestaande laag van de oude kast verkeert. Afhankelijk hiervan worden de lagen verwijderd of gereinigd en kunnen nieuwe verflagen worden opgebouwd middels kwast, roller of spuit. Om de inhoudstoffen en geuren van oude kasten te elimineren wordt gebruikt gemaakt van een isolerende 2k lak.
De kasten worden genummerd en voorzien van een groot handmatig gesjabloneerd logo op de achterzijde of in een lade.

Onderkasten
De nieuwe onderkasten worden tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt van kwaliteits MDF houtplaten in eigen werkplaats. De poten worden uitgezaagd waardoor ze naadloos doorlopen en in dezelfde kleur kunnen worden meegespoten. Het hang- en sluitwerk is van het gerenommeerde merk Blum.

Kasten spuiten
Spuitwerkzaamheden van de oude kasten worden gedaan in de eigen spuitruimte. Er wordt alleen gewerkt met de meest moderne en milieuvriendelijke watergedragen meubellakken. Kleuren kunnen naar wens uitgezocht worden.

Kast bestellen
De kasten kunnen via e-mail of telefoon besteld worden en kunnen op afspraak worden bezichtigd. 
Bezorgkosten zijn € 0,49 per gereden kilometer. Voor hele grote kasten komt er € 100,- aan kosten voor een bus huren bij.
Interesse in een bepaalde kast, iets naar wens laten maken of vragen? Stuur een e-mail of bel/app 06-24382709.

Milieu
De meubels worden vanuit milieuvriendelijk oogpunt vervaardigd. Afval wordt tot een minimum beperkt en correct afgevoerd.